avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate mihai_747

Activitate mihai_747

Răspuns la discuția proces spalatorie auto
toate cele mentionate au fast facute...amplasarea...ar fi mai mult de 14 m...poate 15...cat despre sanatate, mediu...decibeli masurati...au fost masurati....iar patronii se tineau de brau cu angajatii de la sanatate...se pare ca se cunosteau si ghiciti ce.....se incadreaza in norme....au masurat... ulterior am achizitionat si un sonometru si valorile la limita geamurilor trec de 70 db.....dar de...nu e sonometrul de la sanatate... ca altfel nu trecea de 50-60(al lor)...sunt "colorate" aceste institutii......in raspunsul oficial spunj ka acestia se incadreaza in limite dar au facut recomandari......deci nu ne putem baza pe ei...mai ales pe plan local...ca deh...mai spala unu masina...care mai il stie pe altu de la sanatate , mediu etc...un cerc vicios....autoritati........de aceea revin cu intrebarea...pe cine sa actionez in judecata si pe ce criteriu.....pe patron...pe mediu...pe sanatate...pe primarie...la care as avea mai multe sanse ???
de aproape 3-4 ani ne luptam cu o spalatorie amplasata in fata imobilului nostru fiind despartiti de doua benzi auto
dupa multe plangeri la diverse autoritati am primit raspunsuri vagi..cateva sanctiuni si multe recomandari...aplicate spalatoriei respective....
mentionez ca proprietarii acesteia in timp s-au tot schimbat...relund cu fiecare acelasi razboi....
am cam ajuns la capatul puterilor...se pare ca la mrdiu, sanatate, alte autorit...nu se prea poate rezolva nimic....mentionez ka lucreaza de luni pana duminica de la 8 dim la 9 seara....
as dori sa ii dau in judecata pentru ca consider ca este ultima solutie...in vederea inchiiderii lor sau a diminuarii zgomotelorprogramului etc....dar nu stiu "de unde sa ii apuc" pe ce criterii?? pe cine...pe ei...?...pe primarie.....pe mediu......ideea e ca nu se mai pioate trai asa...daca ma puteti ajuta cu informatii as fi recunoscator