avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Activitate pinkypapushica

Activitate pinkypapushica

Răspuns la discuția Renegarea copilului
Pai si daca eu dau o declaratie si spun ca nu este el tatal copilului instanta tot va cere sa se faca un test la Iml?
Răspuns la discuția Renegarea copilului
Am fost data in judecata pe baza acestui test pe care l-a facut tatal copilului acasa fara stirea mea.intre timp am fost toti 3 la bucuresti la la laboratorul genetic lab pentru a se repeta testul pentru ca asa am hotarat noi,nu instanta si a venit rezultatul tot negativ.dupa aflarea rezultatului am fost socata pentru ca eu in continuare tind sa cred ca el este tatal,pentru ca bebele ii cam seamana.sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac.a doua infatisare este pe 20 septembrie si nu stiu cum ar trebui sa procedez.daca nu ma prezint ce se intampla?pe baza acestor doua teste se poate face ceva?instanta aproba schimbarea numelui al copilului si daca nu ma prezint?ce consecinte pot fi?multumesc.astept raspunsul dumneavoastra.
Buna ziua.Sunt interesata in ceea ce priveste legile in domeniul renegarii unui copil de catre tatal acetui,in conditiile in care necasatorita fiind,am un copil cu un barbat care l-a acceptat si chiar i-a dat numele sau,iar apoi si-a renegat propriul copil si acum doreste sa ii retraga numele.Acesta sustine ca a efectuat un test de paternitate,facut acasa fara consimtamantul meu,cu un kit primit prin posta pentru a preleva probele care constau in saliva copilului,trimis apoi la o firma gasita pe internet care se ocupa cu asa ceva.Tatal copilului sustine ca a facut acest test,desi eu am motive reale sa cred ca nu este adevarat,testul a iesit negativ,rezultatele fiind trimise prin e-mail,mentionandu-se ca testul nu poate fi prezentat in instanta,deoarece nu este luat in considerare de catre aceasta drept proba.As dori sa stiu cum poate fi schimbat numele copilului si in cazul in care voi fi data in judecata cine ar trebui sa plateasca pentru a se face un test corect si recunoscut in istanta,in conditiile in care eu accept efectuarea unui astfel de test.Va multumesc!