avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Activitate Relu73

Activitate Relu73

Mă numesc [editat] si sunt din Alba Iulia.Eu si fratele meu am întretinut cu bani si alte bunuri ani de zile un unchi si o mătusă care nu au urmasi si care ne-au testat întreaga avere mobilă sau imobilă..Mătusa a decedat de câtiva ani iar unchiul,în vârstă de 87 de ani,a fost păcălit de un \"consătean de bună credintă...\"că \"o să fie îngrijit ca si un rege...\"iar acesta a făcut contract de vânzare-cumpărare cu individul respectiv,după spusele individului care deja a început sâ cultive terenurile mosului...Acum plânge si regreta bătrânul dar e târziu.....Nu este îngrijit,logic,acel smecher vânător de averi asteptând ca mosul să decedeze pentru a beneficia din plin de averea acestuia...Mosul nici măcar nu stie la ce notar si ce act a făcut de fapt cu individul respectiv...Probabil a fost si îmbătat în prealabil de către acela....Întrebarea mea este:Avănd testamentul ,există vreo posibilitate să aflu ce act a făcut mosul ulterior mortii sotiei sale?Dacă,cum spune individul acela smecher,a făcut contract de vînzare-cumpărare cu clauză de întretinere,ce demersuri trebuiesc făcute de către mos pentru rezilierea acestui contract dacă se poate sau dacă l-a \"păcălit să vândă\" pur si simplu tot ce are...atunci căt la sută din avere ne mai rămâne nouă?Bănuiesc că putea să vândă doar partea lui,nouă rămânându-ne din partea mătusii decedate ceva.A mai vânat averi tipul în sat...deci bănuiala mea este că a făcut direct vânzare-cumpărare,stiind că noi avem grijă de mos si cât de mult tine acesta la noi...Nu cred că a riscat el să se rezilieze contractul si să se facă si de râs în sat...

În speran?a că mă ve?i lămuri,vă mul?umesc anticipat !