avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Activitate elapopovici

Activitate elapopovici

Răspuns la discuția refuz eliberare adeverinta
Pentru ca directorul mi-a transmis verbal, prin intermediul secretarei, ca nu imi elibereaza nicio adeverinta. Am vrut sa nu stau pana in ziua in care trebuie sa ma internez si sa astept, stiind de acum ca nu o voi primi.
Răspuns la discuția refuz eliberare adeverinta
Multumesc.
Ma confrunt cu urmatoarea problema: am solicitat de la angajator cu adresa inregistrata, o adeverinta de salariat din care sa reiasa faptul ca platesc cas si zilele de concediu medical din ultimele 12 luni, acum 2 zile. Cand am inregistrat solicitarea am spus ca imi trebuie cat mai rapid pt ca in cateva zile sunt programata pt internare, in vederea unei interventii chirurgicale. Neoficial mi s-a transmis ca nu o voi primi. Eu ce pot sa fac? Nu au trecut cele 30 de zile cate stiam eu ca au ei timp sa mi-o dea, iar mie imi trebuie cat mai rapid. Medicul spune ca nu ma poate interna fara adev.
Se poate oare face o sesizare si unde?
Răspuns la discuția solicitare eliberare locuinta
Multumesc!
Am urmatoarea situatie: o persoana incheie un contract de inchiriere locuinta de serviciu cu institutia la care lucreaza. Acest contract a fost incheiat acum 4 ani, are valabilitate cat persoana este angajata, calitate pe care acesta o are si in prezent si institutia in cauza a primit chirie pe acest contract in toata aceasta perioada. Acum, chiriasul este notificat de institutie ca acest contract nu este valabil pentru ca nu a fost respectat un articol din statulul infiintarii acelei institutii, care zice Consiliul de administratie hotărăşte cu privire la închirierea bunurilor proprietate publică a statului, care i-au fost atribuite în concesiune. Motivul invocat este ca acest contract de inchiriere a fost incheiat fara avizul CA, de aceea nu este valabil. Drept urmare, chiriasul este somat sa evacueze locuinta, in termen de 3 zile, altfel o comisie de la institutie se va constitui in vederea eliberarii apartamentului. Cat sunt legale aceste demersuri?