avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz eliberare adeverinta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz eliberare adeverinta

Ma confrunt cu urmatoarea problema: am solicitat de la angajator cu adresa inregistrata, o adeverinta de salariat din care sa reiasa faptul ca platesc cas si zilele de concediu medical din ultimele 12 luni, acum 2 zile. Cand am inregistrat solicitarea am spus ca imi trebuie cat mai rapid pt ca in cateva zile sunt programata pt internare, in vederea unei interventii chirurgicale. Neoficial mi s-a transmis ca nu o voi primi. Eu ce pot sa fac? Nu au trecut cele 30 de zile cate stiam eu ca au ei timp sa mi-o dea, iar mie imi trebuie cat mai rapid. Medicul spune ca nu ma poate interna fara adev.
Se poate oare face o sesizare si unde?
Cel mai recent răspuns: elapopovici , utilizator 11:24, 19 Mai 2011
1. Petitie ITM.
Multumesc.
d. p. de v. uman, inainte de sesizari, petitii, reclamatii si altele de acest gen, de ce nu discutati personal cu cel in masura sa va elibereze adeverinta?
Pentru ca directorul mi-a transmis verbal, prin intermediul secretarei, ca nu imi elibereaza nicio adeverinta. Am vrut sa nu stau pana in ziua in care trebuie sa ma internez si sa astept, stiind de acum ca nu o voi primi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverința pentru medicul de familie Marcy79 Marcy79 În data de 10 august 2020 am trimis prin email (eram în concediu de odihnă) o solicitare pentru eliberarea adeverinței pentru medicul de familie. Neprimind ... (vezi toată discuția)
Saptamana aceasta am trecut printr-un episod neplacut ... misterflorescu misterflorescu Bunaziua! Saptamana aceasta ma trecut printr-un episod neplacut cu o firma privata de asigurari medicale. Am solicitat un consult la chirurgie in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cereri Vulturudac Vulturudac Inregistrarea cererii pt eliberare adeverinta venit pt banca de catre angajator e obligatorie? Am solicitat prin mail sa mi comunice nr inregistrare cerere si ... (vezi toată discuția)