avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare cereri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare cereri

Inregistrarea cererii pt eliberare adeverinta venit pt banca de catre angajator e obligatorie?
Am solicitat prin mail sa mi comunice nr inregistrare cerere si refuza angajata de la resurse umane.La fel si cu cererea concediu.Aceasta din urma am vrut sa o depun la resurse umane si a refuzat sa o primeasca,m a trimis la sef sa o depun la el,ala m a dus cu zaharelul ca sa revin peste 2 luni cu cererea si eu am refuzat,am lasat cererea pe biroul lui si am plecat.Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie daca nu imi inreg cererea concediu si cererea adev salar?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:33, 5 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procedura circulatiei documentelor in cadrul unui angajator , ar trebui sa fie prevazuta in Reg. Intern sau intr-o procedura operationala la nivelul acestuia.

Trimiteti solicitarea prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri operationale pt compartimentul resurse umane veronicam veronicam Va rog sa-mi trimitetri cateva modele de proceduri operationale pentru compartimentul resurse umane (vezi toată discuția)
In cazul sarcini robertfoy robertfoy Buna ziua . Sotia mea este insarcianta in 10 saptamani. a trimit o adeverinta la resurse umane in cadrul firmei unde este angajata dar nu a primit numar de ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca - incetare ContSters261413 ContSters261413 Buna ziua..daca ma poate ajuta cineva cu un rasp va rog... Am lucrat la firma\\"x\\" timp de 1 luna (contr cu per nedet)..In urma unor neintelegeri am ... (vezi toată discuția)