avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate alina_lovekissu

Activitate alina_lovekissu

multumesc frumos ptr raspuns.
buna ziua!sunteti sigura de ceea ce ati scris ptr ca domnul Valeriu Tudor nu mi-a specific lucrul acesta.m-as bucura din tot sufletul sa fie asa,mentionez ca eu am intrat in prenetal in data de 17.03.2009.multumesc anticipat.astept raspuns.
multumesc ptr raspunsul dvs.tin sa mentionez ca nici in contractul meu individual de munca nu se precizeaza functia pe care o detin acum respectiv receptioner.cand m-a angajat mi-au facut un contract de munca unde se specifica meseria muncitor necalificat deoarece eu nu am o pregatire profesionala care sa corespunda cu postul pe care il detin.asadar nu cred ca poate desface contractul de munca cu cu art 61 lit.d din codul muncii,cred ca ma sicaneaza doar ptr a obtine demisia mea,ceea ce nu o obtina niciodata.
buna ziua,fiti amabil mai am si eu o intrebare.din discutiile noastre anterioare vam spus ca ar vrea sa scape de mine angajatorul. astazi mi-a spus ca din cauza pregatirii mele va trebui sa merg in somaj.intrebarea este :imi poate desface contractul de munca din motivul asta?precizes ca eu am o pregatire dar activez intr-un alt domeniu la aceasta firma decand m-au angajat respectiv 2008.va rog un raspuns cat mai urgent daca se poate.va multumesc anticipat!
va multumesc.
in data de 20.05 am facut cererea de reluare a activitatii in 2 exemplare inregistrata.
astazi sunt in prima zi de munca.va tin la curent cu toate noutatile.
nu am facut inca ptr ca am fost la seful meu sa discut cu dansul personal si mi-a spus sa vin la servici pe data de 23.05.2011,fetita mea implinind 2 ani pe 22.05.2011 dar ca ma va tine o zi si dupa aceea ma va da in somaj.dar nu cumva trebuie sa imi dea un preaviz de 15 zile inainte de a-mi desface CIM?situatia nu imi este nici mie foarte clara in ceea ce priveste desfacerea CIM ptr ca mi-a motivat ca nu a stiu ca eu ma voi mai intoarce la servici pana acum doua saptamani cand eu am mers in contabilitate sa anunt,doar ca in acest timp are pe altcineva in perioada de proba prt postul meu.este legal ceea ce face?va multumesc ptr raspuns!
buna ziua! as vrea sa aflu si eu raspunsul la urmatoarea intrebare:angajatorul ma poate trimite in somaj dupa terminarea concediului de ingrijire copil imediat dupa terminarea acestuia daca spune ca a angajat pe altcineva in locul meu?multumesc anticipat! alina:(