Buna ziua.
Am tot citit si m-am tot documentat, dar nu m-am lamurit deloc. Va rog sa ma lamuriti daca este posibil in urmatoarea problema.
Lucrez pentru o societate, in calitate de Inspector RU. De curand societatea a dorit sa imi achizitioneze o semnatura digitala (in nume propriu) pentru depunerea declaratiilor.
Pot folosi semnatura si pentru alte societati pentru depunerea declaratiilor 100?
Daca se poate, trebuie vreun contract de colaborare sau ceva mai special, intre mine si celelalte societati sau pot semna fara probleme?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Mi-a ajuns la urechi zilele trecute urmatoarea informatie: Cum ca inspectorii de resurse umane ar trebui sa m-ai dea un examen la ITM pentru a fi autorizati de ITM sa semneze toate documentele ce tin de resurse umane ?
Este informatia adevarata sau diplomele obtinute la cursuri organizate de diverse societatii sunt suficiente?
Mentionez ca in 2011 am obtinut o diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii.
Buna ziua.
Am o dilema: am o societate care vrea sa angajeze niste persoane incepand cu data de 8 decembrie 2014. Se pot inregistra si trimite datele in revisal sambata sau e obligatoriu sa le trimitem vineri?