avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Semnatura digitala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Semnatura digitala

Buna ziua.
Am tot citit si m-am tot documentat, dar nu m-am lamurit deloc. Va rog sa ma lamuriti daca este posibil in urmatoarea problema.
Lucrez pentru o societate, in calitate de Inspector RU. De curand societatea a dorit sa imi achizitioneze o semnatura digitala (in nume propriu) pentru depunerea declaratiilor.
Pot folosi semnatura si pentru alte societati pentru depunerea declaratiilor 100?
Daca se poate, trebuie vreun contract de colaborare sau ceva mai special, intre mine si celelalte societati sau pot semna fara probleme?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 01:01, 17 Decembrie 2017
Trebuie ca fiecare să vă facă o procură și să depuneți la ANAF declarația 150.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot depune online declarația 390 fără semnătură digitală. există posibilitatea să o pot depune la ghișeu? doblor doblor Buna ziua! In urma cu 2 luni am infiintat un PFA cu activitatea principala de Consultanta in IT (CAEN 6202). Luna trecuta m-am inregistrat in ROI pentru ca ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica blu_angel blu_angel Buna seara! Declaratiile fiscale ale firmei sunt semnate si depuse electronic de firma cu care avem incheiat contract de prestari servicii. Administratorul ... (vezi toată discuția)