avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate bobo07

Activitate bobo07

Conteaza faptul ca cel care doreste sa devina insotitor/asistent personal are deja venituri din salariu, pensie, firma(pfa) sau cont in banca(bani stransi din pensie) ? Se refera vreun articol din lege la veniturile deja existente la cel care doreste sa devina insotitor?

Multumesc!

Buna ziua! am citit raspunsul care este relevant, dar...... conteaza faptul ca cel care doreste sa devina insotitor/asistent personal are deja venituri din salariu, pensie, firma sau cont in banca(bani stransi din pensie) ? Se refera vreun articol din lege la veniturile deja existente la cel care doreste sa devina insotitor?

Multumesc!
Daca in momentul terminarii Concediului ingrijire copil firma de la care am intrat in concediu este deja radiata , mai este necesara pt intocmirea actelor de somaj anexa 26 ? ce se poate face in conditiile in care lichidatorul judiciar care a lichidat si radiat firma refuza completarea aceste adeverinte motivand ca nu intra in atributiile lui si nu mai are nici o legatura cu firma. Daca am obtinut de la Registrul comertului o copie a certificatului de radiere e valabila la somaj in locul anexei 26? dati-mi o solutie Va rog pentru aceasta problema pentru ca sunt disperat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!