avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Anexa 26 la norme (adeverinta somaj)
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Anexa 26 la norme (adeverinta somaj)

Daca in momentul terminarii Concediului ingrijire copil firma de la care am intrat in concediu este deja radiata , mai este necesara pt intocmirea actelor de somaj anexa 26 ? ce se poate face in conditiile in care lichidatorul judiciar care a lichidat si radiat firma refuza completarea aceste adeverinte motivand ca nu intra in atributiile lui si nu mai are nici o legatura cu firma. Daca am obtinut de la Registrul comertului o copie a certificatului de radiere e valabila la somaj in locul anexei 26? dati-mi o solutie Va rog pentru aceasta problema pentru ca sunt disperat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:41, 19 Mai 2011
1. Intra in atributiile lichidatorului judiciar sa va emita aceasta adeverinta.
2. Faceti o reclamatie la judecatorul sindic care l-a numit ca lichidator judiciar.
3. Incercati si la ITM paote va ajuta..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare adeverinta somaj caramica_24 caramica_24 Buna ziua. Luna acesta pe 20 se termina perioada in care am stat inCCC, iar firma la care am lucrat a dat faliment si trebuie sa ma bage in somaj,dar eu la ... (vezi toată discuția)
Somaj (angajatorul a radiat firma) kamytza01 kamytza01 buna ziua, va rog din suflet sa imi spuneti cum pot intra in somaj, in conditiile in care firma unde am lucrat a fost radiata anul trecut. eu am stat acasa ... (vezi toată discuția)
Cine imi inchide contractul de munca? alexandrina_cocos alexandrina_cocos Buna seara. Ma numesc Alexandrina Cocos. Am si eu o problema careia nu ii dau deloc de cap. Sunt in concediu crestere copil pana pe 13 septebrie 2013. Am fost ... (vezi toată discuția)