avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate tavi.leo

Activitate tavi.leo

Răspuns la discuția ma poate ajuta cineva?
Multumesc frumos

Buna Seara,
In 2006 am facut un imprumut la o banca, in valoare de 15000 lei, pe care nu l-am inapoiat. La adresa pe care o am in buletin numai locuiesc demult (inca nu am schimbat buletinul), iar de un an si ceva lucrez cu contract de munca,impozitul pe anul trecut e la zi si toate actele de la firma. Nu am fost solicitat pentru poprire pe salariu niciodata, iar bunuri nu detin( chiar NIMIC). Nu cunosc nici ce masuri s-au luat pana acum impotriva mea.
Acum as vrea sa fac un card de cumparaturi (de acela cu 3 salarii), dar la alta banca. Este posibil ca aceste banci sa faca schimb de informatii despre clienti? Sa ma trezesc cu poprire pe salar ? Stiu oricum ca banca la care voi apela va afla de creditul meu neplatit, deci e posibil sa ma refuze, dar.......doar atat?? Va multumesc anticipat

:"> Nu exista prescriere, atata timp cat voi lucra ,va trebui sa le inapoiez banii, nu?
Răspuns la discuția Biroul de Credite
gi_jane2 a scris:

nu va mai da nimeni un imprumut
Eu nu mai locuiesc demult la adresa pe care o aveam la momentul imprumutului, cum pot afla situatia in care sunt vis-a-vis de acel credit? Daca imi depun actele pentru card la banca, imi spun ei ceva?
salut,
In 2006 am luat de la o banca un credit de 15000 lei, dar nu l-am putut plati din cauza serviciului. De un an si ceva lucrez cu carte de munca, dar nu m-a cautat de la banca (din fericire). La adresa din buletin numai locuiesc si nu stiu daca am mai fost cautat de acea banca.In niciun fel numai pot afla in ce situatie sunt, daca sunt in vederea biroului???multumesc