avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de Credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de Credite

salut,
In 2006 am luat de la o banca un credit de 15000 lei, dar nu l-am putut plati din cauza serviciului. De un an si ceva lucrez cu carte de munca, dar nu m-a cautat de la banca (din fericire). La adresa din buletin numai locuiesc si nu stiu daca am mai fost cautat de acea banca.In niciun fel numai pot afla in ce situatie sunt, daca sunt in vederea biroului???multumesc
Ultima modificare: Joi, 19 Mai 2011
tavi.leo, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:43, 19 Mai 2011
nu va mai da nimeni un imprumut
gi_jane2 a scris:

nu va mai da nimeni un imprumut
Eu nu mai locuiesc demult la adresa pe care o aveam la momentul imprumutului, cum pot afla situatia in care sunt vis-a-vis de acel credit? Daca imi depun actele pentru card la banca, imi spun ei ceva?
daca nu puteti plati momentan sau nu va doriti sau au ce sa execute, mai bine nu-i straniti.
nu au de unde sa stie in ce faza ati ajuns cu creditul, ii pare ca ati luat credit suma si cand si ca aveti restante.
mai departe, daca aveti adresa in buletin unde locuiti, sa nu va mire ca somatiile incep sa curga

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta cineva? tavi.leo tavi.leo Buna Seara, In 2006 am facut un imprumut la o banca, in valoare de 15000 lei, pe care nu l-am inapoiat. La adresa pe care o am in buletin numai locuiesc ... (vezi toată discuția)
Prescriptie datorie banca kriss77 kriss77 Buna ziua, am si eu o problema, in anul 2005 am cumparat in rate, cu buletinul, niste produse de la un magazin si mi s-a eliberat si un card. Am platit un ... (vezi toată discuția)
Card de salarii ce nu a fost inchis timp de 5 ani! lauricafl lauricafl Buna ziua! Am urmatoarea problema. Am avut un card de salarii la banc post. In iunie 2004 firma la care lucram a incheiat conventia cu Banc post si a ... (vezi toată discuția)