avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianPopoviciu

Activitate AdrianPopoviciu

Răspuns la discuția Asociatie de proprietari
Multumesc tuturor pentru ajutor, pentru prima data pot spune ca am primit cea ce nici nu speram, un ajutor corect si rapid . Multumesc tuturor incaodata .
Răspuns la discuția Asociatie de proprietari
Am ambele legi si le-am studiat pentru ca am facut o adunare (sedinta) cu fiecare scara in parte pentru a vedea exact problemele lacatariilor dar alaltaieri administratorul a scos restantieri si mi-a facut somatiile de plata pe care le-am iminat datornicilor si in acea somatie in text apare ... "legea 1141996 pc 53 din normele metodologice aprobat prin HGR nr 4461997 cu modificari ulterioare" asta fiind o somatie inaintata de asociatie fara a se adresa instantei.. un fel de atentionare... vreau sa stiu daca e legala atit acea somatie cat si acel paragraf de mai sus, mentionez ca eu am cautat pe net dar fara nici un rezultat .
Buna ziua
AM nevoie de putin ajutor, de o luna am acceptat funcita de presedinte al asociatie unde locuiesc si am unele neclaritati unde as avea nevoie de putin ajutor:
1. In asociatie sunt cativa restantieri si as vrea sa stiu daca am obligatia de a le face eu o somatie , venita din partea asociatiei sau direct se trece la instanta , si daca am obligatia de a face aceasta somatie ce ar trebui sa contina sau care lege prevede acest tip de masura.
2. Odata intrat noul cod al munci si asociatiile de propietari trebuie sa plateasca toate darile la stat in urma incheieri contractelor de munca cu angajati (impozit. CAS, somaj), as vrea sa stiu ce declaratie trebuie sa depun la finante si daca se poate face online.
Va multumesc.