avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Activitate dana.iorga

Activitate dana.iorga

Răspuns la discuția referitor demisie
va rog ,sa-mi mentionati si articolul din codul muncii referitor la ce v-am intrebat
am depus cererea de CO in perioada preavizului.va rog sa-mi spuneti daca zilele de CO prelungesc perioada de preaviz ( asa cum mi s-a spus de la resurse umane ).mentionez ca perioada de preaviz este de 15 zile , demisia am depus-o cu data de 25 . 05 2012 odata cu cereea de CO( zile de co 7 zile).
Răspuns la discuția referitor demisie
cererea CO o pot depune miine , odata cu preavizul?
Răspuns la discuția referitor demisie
mi depun demisia cu data de 24 05 2012,perioada de preaviz este de 20 zile care se inchee pe 20 iunie .Pe 11 iunie eu am biletele de concediu.Incepind cu 11 iunie eu trebui sa fiu prezenta la serviciu sau pot sa fac cerere de concediu sizilelele de concediu pot fi luate in calcul ca perioada de preaviz?

Răspuns la discuția referitor demisie
imi depun demisia cu data de 24 05 2012,perioada de preaviz este de 20 zile care se inchee pe 20 iunie .Pe 11 iunie eu am biletele de concediu.Incepind cu 11 iunie eu trebui sa fiu prezenta la serviciu sau pot sa fac cerere de concediu sizilelele de concediu pot fi luate in calcul ca perioada de preaviz?
buna ziua,
va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez .doresc sa demisionez de la actualul loc de munca dar am cumparat deja bilete pentru a pleca in concediul de odihna in perioada 11.06.2012 - 18.06.2012. Am gasit un alt loc de munca si administratorul de acolo ma asteapata sa incep lucrul cu data de 25.06.2012. Cu ce data imi pot depune demisia ?????
buna ziua , sunt angajat la o firma pe perioada determinata, am 9 luni de munca ,inainte cu 2 saptamini sa mi se incheie contractul cu ei , ma-m inbolnavit de hepatita cronica. doctorul mi-a eliberat concediu medical pe o perioada de 3 luni , prima luna si a doua de medical mi s-a platit de angajator iar a treia luna mi se refuza de angajator plata acestuia. este normal sa nu se mai plateasca? vreau sa ma ajutati cu un raspuns ca sa insit ptr.plata lui ce urmeaza de facut .
VA MULTUMESC ,