avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Activitate george1979

Activitate george1979

Multumesc de raspuns. O z buna iti doresc.
Buna seara. Am o intrebare. In ce consta adeverinta din care rezulta ca persoana este apta din punct de vedere psihologic pentru exercitarea functiei eliberata de orice institutie sau persoana specializata? Cum ati procedat? Multumesc anticipat pentru raspunsuri si sfaturi.
Răspuns la discuția admitere inm 2012
Q88 a scris:

Eu am gasit contractele aleatorii (detaliate foarte mult - incepand de la explicatia termenului aleatoriu) intr-o editie mai veche a cursului "Contracte Speciale" de Ion Dogaru. Eu am contractele speciale de Francisc Deak dar nu sunt.

Ms de raspuns. Am gasit un manual mai vechi tot al lui Fr Deak din 1999 si include si contractele aleatorii.
carmen_miron a scris:

tratatul lui deak din 1997...noroc ca il am din timpul facultatii ...

Multumesc de raspuns. Am gasit un tratat de fr deak din 1999. O sa invat din el si o sa vad cu ce mai completez.
Salutare.Poate sa-mi de careva unele variante de manuale pentru contractele speciale aleatorii? Acestea nu sunt cuprinse in tratatul lui Francisc Deak. Multumesc anticipat de sfaturi si variante.
Răspuns la discuția admitere inm 2012
Salutare. As dori variante de manuale pentru contractele aleatorii. Multumesc anticipat pentru sugestii.

Salutare. As dori variante de manuale pentru contractele aleatorii. Multumesc anticipat pentru sugestii.
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Salutare. Cunoasteti variante de manuale pentru contractele civile speciale - aleatorii? Multumesc anticipat pentru raspunsuri, sfaturi, variante.