avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2012

buna seara stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam acum pentru admitere la inm avand in vedere ca se vor schimba codurile? pentru admitere in 2012. multumesc
Cel mai recent răspuns: Q88 , utilizator 15:00, 25 Septembrie 2011
avem 2 posibilitati : invatam dupa manualele pe care le avem si suntem atenti la modificarile pe care le aduce noul cod sau mai asteptam cateva luni pana cand vor iesi pe piata cursuri conforme cu noile coduri. Momentan eu nu am gasit astfel de cursuri.
multumesc pentru raspuns!
Salutare. As dori variante de manuale pentru contractele aleatorii. Multumesc anticipat pentru sugestii.

Eu am gasit contractele aleatorii (detaliate foarte mult - incepand de la explicatia termenului aleatoriu) intr-o editie mai veche a cursului "Contracte Speciale" de Ion Dogaru. Eu am contractele speciale de Francisc Deak dar nu sunt.
Q88 a scris:

Eu am gasit contractele aleatorii (detaliate foarte mult - incepand de la explicatia termenului aleatoriu) intr-o editie mai veche a cursului "Contracte Speciale" de Ion Dogaru. Eu am contractele speciale de Francisc Deak dar nu sunt.

Ms de raspuns. Am gasit un manual mai vechi tot al lui Fr Deak din 1999 si include si contractele aleatorii.

Alte discuții în legătură

Carti ContSters146145 ContSters146145 Sunt bune urmatoarele carti pentru admiterea la I.N.M. Drept penal: Duvac Constantin, Diaconescu Gheorghe Tratat de drept penal. Partea speciala Editura ... (vezi toată discuția)
Carte - contracte speciale Studentu Studentu Sal'tare , as avea o rugaminte daca ma poate ajuta cineva , exista vreo carte / curs de civil - contracte speciale , care sa cuprinda toate cele 8 contracte ... (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)