Sal'tare , as avea o rugaminte daca ma poate ajuta cineva , exista vreo carte / curs de civil - contracte speciale , care sa cuprinda toate cele 8 contracte cuprinse in tematica de la inm respectiv
" 1. Contractul de vânzare-cumpărare;
2. Contractul de donaţie;
3. Contractul de locaţiune;
4. Contractul de închiriere a locuinţei;
5. Contractul de mandat;
6. Contractul de împrumut;
7. Contractul de tranzacţie;
8. Contractul de întreţinere. "
, am cumparat ieri Contracte speciale Fr. Deak 2 volume , in care se regasesc doar unele din contractele de mai sus , totusi am cautat pe net si am gasit un curs al Cameliei Toader ( daca nu ma insel ) care continea si restul contractelor ce nu exista in cursul lui Fr. Deak , mai putin contractul de intretinere . , astfel are cineva idee de existenta vreunui curs existent pe piata :) ce sa cuprinda si contractul de intretinere .
Multumesc
Francisc Deak - Tratat de drept civil. Contracte speciale. Universul juridic. Bucuresti 2001
E una albastra. Are in ea toate contractele enumerate de tine.
da. cred ca stiu ce ai luat tu. sunt mai pe larg dezbatute acolo. In primuol volum sunt 3 contracte (vanzare, donatie si inca unu parca). Vezi in centru .. la Metrou la Universitate. Sunt niste librarii acolo. Eu de acolo am luat-o p-asta
Admitere inm 2012
RAMY7
buna seara stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam acum pentru admitere la inm avand in vedere ca se vor schimba codurile? pentru admitere in 2012. ... (vezi toată discuția)