avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Carti
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Carti

Sunt bune urmatoarele carti pentru admiterea la I.N.M.
Drept penal:
Duvac Constantin, Diaconescu Gheorghe
Tratat de drept penal. Partea speciala
Editura C.H.Beck
Drept civil:
Ion Dogaru,Nicolae Popa,Dan Claudiu Danisor,Sevastian Cercel
Bazele dreptului civil
1.Volumul I.Teoria generala
Editura C.H.Beck
Ion Dogaru,Pompil Draghici
Bazele dreptului civil
2.Volumul III.Teoria generala a obligatiilor
Editura C.H.Beck
Ion Dogaru,Edmond Gabriel Olteanu,Lucian Bernd Sauleanu
Bazele dreptului civil
3.Volumul IV.Contracte speciale
Editura C.H.Beck
Ion Dogaru,Vasile Stanescu,Maria Marieta Soreata
Bazele dreptului civil
4.Volumul V.Succesiuni
Editura C.H.Beck
Volumul 2 inca nu a aparut.De mentionat voi da admitere la INM peste 2 ani abia.
Cel mai recent răspuns: ContSters19541 , utilizator 23:31, 22 August 2010
intre pe forum la " admitere INM 2010 " sau " magistratura 2010" si pe primele pagini sunt cartile "agreate" Ce ai enumerat tu , in pricipiu, sunt autorii de la Craiova care nu sunt ideale, am inteles ca cele mai indicate ar fi cartile/tratatele celor de la Bucuresti: Boroi, Ciobanu, Barsan, Deak, Mitrache, Toader, Neagu... Voineag la grile, cele mai noi editii, dar,daca dai peste 2 ani e posibil sa apara unele modificari, daca peste un an intra noile coduri in aplicare...
multa bafta pentru cand vei da!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)