avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate anelush

Activitate anelush

Răspuns la discuția factura telefonie mobila
probelma este ca , ei spun ca am platit suma de 50 de lei in 2007, si e posibil ca mama sa fi facut asta, deci daca e asa inseamna ca mi-am asumat creanta si ei ot merge la executor ? sau se poate prescrie in continuare ?
Am si eu o problema si as dori sa cer sfaturile voastre. azi am primit un telefon de la o firma de recuperare debite cum ca as avea de platit la ei suma de 4100. mi-au zis cum ca as avea o factura neplatita din 2007 in valoare de 370 lei si ca la aceasta suma s-au adaugat penalizarile si dupa 4 ani s-a ajus la 4100 (ceea ce mi se pare absurd). Din cate stiu eu termenul de prescriptie este de 3 ani , deci teoretic nu a trecut acest termen? de ce continua sa ma streseze cu tot felul de somatii de plata etc...? si mi-au mai zis ca abonamentul despre care este vorba a fost facut in 2005 si cum ca in 2007 am platit suma de 50 de lei si ca le-am promis ca voi plati in rate... stiu ca daca iti asumi debitul ei pot actiona in instanta, dar nu a trecut totusi si termenul de prescriptie de la acea data ? adica din 2007 ?
Si eu as avea nevoie de cun caiet de practica completat tot anul 4 . imi trebuie intr-o saptamana . multumesc