avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate am nevoie de un caiet de practica completat - drept
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

am nevoie de un caiet de practica completat - drept

Am nevoie de un caiet de practica pentru fac. de drept, anul 4 ID. Multumesc
Cum doriti sa-l primiti?
as avea nevoi si eu de un caiet de practica completat tot anul 4 dar zi. multumesc
Si eu as avea nevoie de cun caiet de practica completat tot anul 4 . imi trebuie intr-o saptamana . multumesc

rtek a scris:
Cum doriti sa-l primiti?

A fost o gluma la adresa celor care doresc sa munceasca altii pentru ei. :">

**

Pentru ca anelush insista – si a deschis alt topic, scriind:
buna. am si eu nevoie de un caiet de practica pentru drept . eu am adeverinta de practica de la o judecatorie. Ma puteti ajuta ?

athe i-a raspuns:
incearca pe un forum studentesc,

iar eu scriu:
Aveti ”adeverinta de practica de la o judecatorie”...
Imi permit sa va intreb: ce ati facut in perioada de practica? N-ati studiat dosare, nu ati asistat la sedinte de judecata etc? Nu v-a indrumat nimeni ce si cum si unde sa faceti?
Daca ati facut toate acestea e simplu sa ”faceti” caietul de practica. Daca n-ati facut nimic din cele de mai sus...
Daca un caiet de practica e asa greu de facut... cum va fi la lucrarea de licenta?
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2011
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de lucrare practica melek_18d melek_18d sunt studenta la USH si a-si vrea si eu sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un model de practica de anul 4 completat...am nevoie urgentttttttttt multumesc ... (vezi toată discuția)
Certitudine in cazul absolventilor spiru haret? paulaprof paulaprof Buna ziua! Ma adresez d-voastra deoarece ma aflu intr o situatie incerta in ceea ce priveste validitatea diplomelor de la Spiru Haret. Am absolvit in 2008 la ... (vezi toată discuția)
Adeverinta valabila spiru? @nico @nico Buna ziua, am terminat la Spiru Brasov specializarea drept fr cu licenta in 2009 , inscrisa in 2006 si licentiata in 2009 cu 240 de credite asa cum cere legea ... (vezi toată discuția)