Buna ziua, am terminat la Spiru Brasov specializarea drept fr cu licenta in 2009 , inscrisa in 2006 si licentiata in 2009 cu 240 de credite asa cum cere legea . Este sau nu valabila adeverinta mea?
Multumesc celor care au amabilitatea de a-mi raspunde!
Cel mai bine va interesati direct la rectoratul Universitatii , pt ca in acest moment este o nebuloasa totala ..... fiecare interpreteaza in felul lui (Ministerul ... Univ. Sp.H ) + alte cateva sute de mii sau milioane de absolventi ....
Nu mai cred nimic din tot ce poate sa-mi spuna cineva de la universitate,ma gandeam ca e cineva care a "studiat" problema si are un raspuns in cunostinta de cauza.Nu-mi ramane altceva de facut dacat sa astept sa se pronunte justita in cazul asta.
Am inteles de curand ca pt cei de la ID exista o solutie data de catre Inalta Curte (in defavoarea lor) dar despre cei care au terminat la fr inca n u s-a hotarat nimic in justitie.
mai bine ai intreba la secretariatul inm sau la csm daca e valabila in contextul actual adev ta! de ex, cei care au dat titularizarea pt un post in invatamant au avut de mers dupa stampile si alte aprobari anul trecut si anul asta pt a se putea inscrie. uite, de asta nu am terminat o facultate la privat, pt ca nu se stie niciodata viabilitatea diplomei pe langa alte aspecte...!
Absolvent spiru haret
joneko
Sunt absolvent al Univ. Spiru Haret, promotia 2009, forma de invatamant ID, cu exament de licenta promovat in iulie 2009 . Nu am obtinut diploma nici acum (am ... (vezi toată discuția)