avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate dpd

Activitate dpd

dupa cum spuneam stiu ca exista negru pe alb prioritatea de care vorbeam (am gasit-o de altfel dar pe noua lege care nu e aplicabila ) credeam ca cineva de pe aici e mai bine informat si poate sa-mi furnizeze acel ''negru pe alb'' nu-mi foloseste la mare lucru comentariul dar multumesc oricum.voi merge direct la juristul care se ocupa de asemenea cazuri .multumesc oricum
da asa e prioritatea pensionar calificat in fata altui candidat fara studii corespunzatoarea - stiam asta- dar dupa cum am preciazat in ambele posturi pensionarul nu are studii corespunzatoare nici uneia din disciplinele predate ce e funny e ca directorul mi-a dat 2 ore de nespecialitate pe care nu aveam repartitie dar a refuzat sa-mi completeze catedra cu alte 3 ore pe motiv ca proaspatul pensionar se va simtii '' trist'' in primul anu de pensie si pentru ca sotia pensionarului care e in aceesai scoala cu cel din urma nu va mai avea compania pe care a avut-o atatia ani .
am repartizare pe 6 ore in scoala de domiciliu+4 ore in scoala din satul invecinat e vorba de ore in specialitate directorul din scoala de domiciliu mi-a mai dat inca 2 ore pe care nu aveam specializare dar a refuzat sa-mi mai dea pana la 18 ore completare precizez ca orele care mi-ar fi servit la completare au ramas neocupate de catre candidatii cu studii corespunzatoare si au fost atribuite unui pensionar fara studii cerute de post stiu sigur ca exista o precizare in privinta prioritatilor dar nu o gasesc acum gasesc doar dupa noua lege la punctu b sunt stagiariii debutanii suplinitori care au nevoie de completare dupa care vin la punctul c daca mai raman ore pensinarii dar asta e conform noii legi care nu e in vigoare
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un link sau cu un extras din metodologia de repartizare a orelor ramase neocupate de personalul calificat ..Contextul era urmatorul :profesorului suplinitor care avea 12 ore in specialitate i s-a refuzat completarea cu ore din alta specialitate pentru care nu avea calificarea dar aceste ore ,care i-ar fi servit drept completare, au fost acordate unui pensionar fara studii corespunzatoare nici unei ore din specialitatea predata(ed.fizica,ed tehnologica).Mentionez ca e vorba despre scoala din rural.Si o alta rugaminte daca poate cineva sa-mi spuna care ar fi procedurile pentru actionarea scolii in justitie avand in vedere ca legea se aplica retroactiv.Multumesc