avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Activitate ancutza1983

Activitate ancutza1983

Buna.ma intereseaza si pe mine exact, concediul de 42 de zile de lauzie dupa nastere cum este platit? e obligata firma sa ne plateasca 100% salariul?
Multumesc
am inteles.multumesc frumos.sper oricum sa nu fie cazul sa intre el pana la urma.:(
inca ceva...la plata indemnizatiei i se va calcula la fel procentul din media veniturilor pe ultimele 12 luni?
multumesc mult pt promptitudinea raspunsului
Buna.am si eu o intrebare: eu in luna iulie 2011 trebuie sa nasc (cel tarziu,pt ca din motive medicale e foarte probabil sa nasc chiar dupa 20 iunie pana la 1 iulie).eu sunt angajata,dat fiind faptul ca m-am simtit bine inca merg la servici fara probleme si intentionam sa imi iau concediu pt cresterea copilului 2 ani pentru ca nu am cu cine sa il las.acum unde ar fi problema: pe taticul copilasului,il tot ameninta seful mai nou ca il zboara de la locul de munca.daca de ex eu nasc in 25 iunie si lui ii desface contractul de munca inainte de aceasta data,ar avea dreptul la indemnizatia de crestere a copilului timp de 2 ani si eu sa imi vad in continuare de servici?:((