avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de lauzie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de lauzie

Buna.ma intereseaza si pe mine exact, concediul de 42 de zile de lauzie dupa nastere cum este platit? e obligata firma sa ne plateasca 100% salariul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:19, 29 Mai 2011
Cuantumul lunar al indemnizatiei de maternitate este de 85% din media veniturilor lunare din ultimele 6 luni anterioare primei zile de concediu medical inscrise in certificatul de concediu medical.
Indemnizatia de maternitate se suporta integral din bugetul FNUASS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul salariului prenatal si postnatal alina- 1977 alina- 1977 Buna ziua, va rog sa imi spuneti si mie daca este adevarat ca postnatalul este palatit cu 85%din brutul pe ultimiile 6 luni, iar prenatalul cu 85% din net-ul ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate yildiz yildiz sunt insarcinata in 16 sapt educatoare, vechime 9 ani, grad did 2 si as dori sa stiu cand pot sa imi iau concediu prenatal, care sunt formalitatile, si care ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate mystycum mystycum Buna seara!Sunt o viitoare mamica si ma intereseaza cat mai este concediul de maternitate(cat timp) si cum se calculeaza venitul pe aceasta perioada(cat la % ... (vezi toată discuția)