Eu am fost cu masina la RAR zilele trecute NU mi sa comunicat ca ar fi vreo problema cu masina mi sa trimis si la bucuresti o cerere fiind schimbat si motorul autenticitatea o am in mana carte noua mi sa eliberat, cea veche fiind uzata putin urmeaza sa merg la politie pt a inmatriculao definitiv.Acum intrebarea mea este nicaeri in baza de date a politiei si a rar-ului sa nu apara nimik despre masina.cam foarte curios.Se poate sa se fi prescris si sa nu mai intereseze pe nimeni de masina trecand peste 10 ani de cand a fost declarata furata.?
Buna!Sunt nou pe acest forum si vad ca lumea de pe aici s-a mai intalnit cu problema mea.
Am cumparat o masina fabric 1998 inmatric in Ro in 1999 de atunci s-au mai schimbat vreo 2 -3 proprietari in ro si acum i-am facut RAR identificare totul ok pana aici.Neavand ce face m-am uitat pe internet sa vad ce imi zice despre seria de sasiu(dotarile masini din fabrica,cautam piese pt aceasta masina)toate acestea introducand seria de sasiu (VIN).Din intamplare am dat peste saitul cu masini furate stolencars24.com.Am introdus seria de sasiu si surpriza masina apare furata din italia din anul 1999.
Eu doresc sa parasesc tara cu aceasta masina.Dupa cate am citit pe aici pe forum risc sa vin pieton probabil la prima verificare in afara tarii.Va rog sa imi dati sfaturi ce sa fac.Se poate sa se fi prescris sa nu mai fie probleme cu masina trecand deja peste 10 ani de cand sa declarat furtul sau sa merg inapoi cu masina la fostul proprietar.Va multumesc anticipat