avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina inmatriculata in RO dar in evidentele politiei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina inmatriculata in RO dar in evidentele politiei Italiene apare furata din 1999

Buna!Sunt nou pe acest forum si vad ca lumea de pe aici s-a mai intalnit cu problema mea.
Am cumparat o masina fabric 1998 inmatric in Ro in 1999 de atunci s-au mai schimbat vreo 2 -3 proprietari in ro si acum i-am facut RAR identificare totul ok pana aici.Neavand ce face m-am uitat pe internet sa vad ce imi zice despre seria de sasiu(dotarile masini din fabrica,cautam piese pt aceasta masina)toate acestea introducand seria de sasiu (VIN).Din intamplare am dat peste saitul cu masini furate stolencars24.com.Am introdus seria de sasiu si surpriza masina apare furata din italia din anul 1999.

Eu doresc sa parasesc tara cu aceasta masina.Dupa cate am citit pe aici pe forum risc sa vin pieton probabil la prima verificare in afara tarii.Va rog sa imi dati sfaturi ce sa fac.Se poate sa se fi prescris sa nu mai fie probleme cu masina trecand deja peste 10 ani de cand sa declarat furtul sau sa merg inapoi cu masina la fostul proprietar.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters208498 , utilizator 20:27, 24 Mai 2011
Situl nu este oficial la nicio tara. Site-ul poate fi gresit. Faci si pe site-ul o clarificare. In orice caz politia nu se uita la nr. de chasis de obicei ci la nr de matriculare.
Se pare ca se pune la punct o baza de date Schengen si n-ar fi exclus sa se constate (chiar si la un control de rutina) ca masina dvs. este urmarita ca fiind furata.
[ link extern ]
De asemenea aceasta baza de date va fi cu siguranta completata cu baza de date locala continuta aici [ link extern ]
Din pct de vedere legal, nu sunteti intr-o postura tocmai buna (nevinovat fiind) asa ca va trebui sa luati decizia cea mai buna evaluand in primul rand consecintele.
Multa bafta!
L.C.
Eu am fost cu masina la RAR zilele trecute NU mi sa comunicat ca ar fi vreo problema cu masina mi sa trimis si la bucuresti o cerere fiind schimbat si motorul autenticitatea o am in mana carte noua mi sa eliberat, cea veche fiind uzata putin urmeaza sa merg la politie pt a inmatriculao definitiv.Acum intrebarea mea este nicaeri in baza de date a politiei si a rar-ului sa nu apara nimik despre masina.cam foarte curios.Se poate sa se fi prescris si sa nu mai intereseze pe nimeni de masina trecand peste 10 ani de cand a fost declarata furata.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face pentru a inmatricula legal o masina cu civ falsa, dar nefurata? SHAMMY SHAMMY Am achizitionat de curand un autoturism, punandu-mi-se la dispozitie la momentul cumpararii acte false, respectiv cartea de identitate a masinii. Talonul auto, ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina rares85 rares85 Buna ziua Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina adusa din germania si ducand-o la r.a.r sa gasit ca seria caroserie prezinta un cordon de sudura,seria ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto provenienta germania maarkyM maarkyM Buna seara, am achiz de curan un opel astra din 99 din Germania si am fost la RAR Galati pt identificare,rezultat:respins cu revenire pt serie motor ... (vezi toată discuția)