Nu, deci asociatul fiind si administrator, vrea sa iasa din firma de tot, in principiu am inteles , degeaba isi da demisia din administrator ca tot ramane ca asociat al firme, ideea este ca nu vrea sa mai aiba nici o treaba cu firma respectiva dar din ce am citit eu la onrc din legi si nu stiu daca am inteles bine , nu poti preta partile sociale prin cesiune daca firma are datorii, asa e?
Nu este cazul, totul s-ar face pe cale amibila, eu nu am avut de aface cu firma niciodata doar pentru ca un avocat mi-a pus acele 10% si din prostia mea.Ideea este din cate m-am informat eu ce nu se poate face cesiune daca firma este in datorii si ma gandesc eu mai ales ca a fost citata in tribunal poate fi si mai rau.
Buna ziua,
In cazul in care o firma nu mai are activitate legal de aproximativ 2 ani, s-a primit o citatie in care se cere prezentarea in tribunal pentru dizolvarea firmei , ce se intampla daca nu se prezinta nimeni la tribunal.
Si daca firma are datorii cum se poate iesi din firma un administrator cu ambele parti sa fie de acord.
Multumesc frumos
Buna ziua,
As avea si eu o intrebare aici, daca esti administrator al unei firme cu 10% din ea, se poate face asa prin demisia lui si se poate numi pe altcineva in locul lui cu cei 10% si este mai usor decat sa cesionezi prin scoaterea administratorului din firma?