avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Activitate CatalynCTL

Activitate CatalynCTL

cata69ctl@yahoo.com asta este adresa mea
Salut! am fost si eu lovit de catre un domn asigurat la firma d asigurari Carpatica am depus toate documentele necesare intocmirii dosarului pentru a fi despagubiri mi s-a facut constatarea masinii si avariile produse de vinovat s-a depus dosarul iar dupa 3 saptamani primesc raspuns ca mi s-a respins dosarul deoarece:,,analizand dinamica producerii evenimentului referitor la avariile suferite la cele 2 autovehicule se constata ca amprenta lasata pe auto asigurat nu are corespondenta pe auto pagubit de undew rezulta ca impactul dintre cele 2 autovehicule nu s-a produs in conditiile in care acest eveniment a fost descris,iar contravaloarea despagubirii urmand a fi suportata de catre pagubit." cu toate ca sa intocmit procesu verbal de catre politie iar vinovatul recunoscandu-si vina.Ce pot face de ce sunt atat de incompetenti?ma puteti ajuta in vreun fel va rog!Tin sa precizez ca masina mea este avariata tare partea dreapta fata.:((
zahariamarius a scris:

Buna ziua !
Va sfatuiesc sa va angajati urgent un avocat. Acesta va efectua toate actele procedurale ce se impun si va va asigura apararea. In urma celor spuse de dumneavoastra sigur aveti castig de cauza si va veti recupera si cheltuielile de judecata. Nu cred ca aveti cum sa evitati procesul, dar puteti in schimb sa evitati neplacerile ce pot apare in urma desfasurarii unui proces fara aparator calificat( avocat).
Cu stima !