sunt casatorit despartit in fapt de aproximativ 9 luni
avem impreuna un copil, minor.......are 3 ani....am plecat in urma cu 9 luni impeuna cu sotia si minorul in italia. acolo m am certat cu sotia, ne am despartit, eu am revenit in romania, ea ramanand acolo cu minorul. eu nu stiu unde se afla, ea ascunzandu se de mine nedorind ca eu sa ii gasesc.nu mi am mai vazut copilul de 9 luni.ce as putea sa fac pe cale legala sa obtin dreptul sa mi vad copilul si sa particip la cresterea lui.va multumesc pentru rabdare.
buna ziua ma numesc stefan lucian si sunt din iasi as avea sa va adresez o intrebare acum 3 luni un prieten care este si vecin cu mine ma rugat sa il ajut sa si faca o firma pe spatiul unde locuiesc eu si ca un om bun stiindul ca prieten am vrut sa il ajut ulterior am mers cu el cu o copie a contractului de casa cu idea sa verifice nu stiu unde daca este bun contractul de casa sa faca acea firma dumnealui a reusit sa faca o copie xerox a copiei pe care o aveam a contractului de casa si dupa 2 luni sa aflu prin posta romana ca mia venit de la ANAF sa se prezinte societate care a fost infiintata pe 24 martie sa se prezinte la anaf pentru a declara veniturile am luat legatura cu prietenul care il banuiam ca facuse ceva ilicit cu acel contract de casa el nu mia recunoscut ulterior pe 24 mai deplasinduma la ministerul comertului din iasi sa aflu ca firma era infiintata pe numele unui cetatean moldovean si semnatura din dosar si declaratia la notar erau false..ulterior lam anuntat pe prietenul care ma rugase sa il ajut cu firma si ma amenintat ca daca vede numele lui in dosar o sa o incurc rau am mers la politie si am depus o plangere de amenintare si fals in acte as dori sa stiu pentru ca am o familie si imi este frica el sta chiar langa scara unde locuiesc eu ce pedeapsa ar putea sa primeasca acesti indivizi care au reusit ilicit sa falsifice acel contract de casa si amenintare va multumesc