Am si eu nevoie de parerea dumneavoastra asupra unui aspect juridic .
Speta este urmatoarea: Exista o condamnare de 1 an cu supendare pe numele unui administrator de firma , pentru evaziune fiscala( 7000 lei datorie la stat), pedeapsa aplicata in 2012, pentru fapta infatuita in perioada noiembrie 2008-ianuarie 2009. Invinuitul in aceasi perioada a mai fost gasit vinovat de delapidare ( cec fara acoperire in valoare de 18000 lei) dar cauza se judeca in martie 2013, pedapsa fiind cuprinsa intre 6 luni si 3 ani inchisoare. Care sunt sansele sa se execute pedapsa ridicinduse oare suspendarea primei pedepse sau se pot cumula pedepsele, executandu-se cea mai mare dar poate tot cu suspendare. Mentionez fatul ca administratorul nu are antecedente penal de nici un fel inaintea perioadei mentionate si nici dupa . Multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra.
precizez faptul ca s-a judecat cererea de partaj ceruta de un creditor si s-a obtinut sentinta de partaj in mod egal pentru ambii soti, urmand a se executa silit una din parti.Rugamintea mea este de a afla modalitatea pein care se poate ataca una din cele doua> sentinta judecatoreasca de partaj sau modalitatea de impiedicare a executarii silite declarata de altfel in urma unui contract notaril de imprumut fara gaj facut de unul din soti.multumesc.
as dori sa aflu parerile dumneavoastra despre cum ar putea fi atacata o sentinta de partaj judiciar ceruta pentru a se putea efectua o executare silita pe bunurile unuia dintre soti.Astept cu mult interes raspunsurile dumneavoastra si sunt deschisa oricarei solutii.
multumesc anticipat