avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate speciak

Activitate speciak

Buna seara,
As vrea sa sttiu daca aceasta actiune este prevazuta in vreuna din legile Romaniei ca fiind ilegala, sau daca exista ceva impotriva acestui act , deoarece maine am sa merg sa distribui pliante pentru protestul din Bucuresti , Piata Universitatii, 1 septembrie , ora 17! Va astept pe toti acolo! Sunt 10 000 de oameni aproape care si-au anuntat prezenta numai pe Facebook, deoarece celalte surse media, adica toate, TAC!
[ link extern ]

Aici puteti citi mai multe, si daca se poate va rog sa ma lamuriti in legatura cu intrebarea mea. Multumesc!
Salut,

Am o situatie la munca , si v as cere putin ajutorul .
Am inteles ca s au adus anumite modificari cu noul cod al muncii si as vrea sa ma ajutati cu un sfat. Mi s a pus in fata situatia in care sa aleg intre a mi da demisia , sau sa accept anumite cercetari disciplinare, care in opinia mea sunt total nefondate , insa nu vreau sa intru foarte mult in detalii.

Intrebarea mea este , in cazul in care sunt in concediu medical, si fara o nota explicativa inca completata se poate decide unilateral desfacerea contractului de munca de catre angajator? Am inteles ca, cu noul cod al muncii se poate face acest lucru foarte simplu.

Va multumesc anticipat!