avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Doresc sa impart pliante pe strada cu Rosia Montana!
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Doresc sa impart pliante pe strada cu Rosia Montana!

Buna seara,
As vrea sa sttiu daca aceasta actiune este prevazuta in vreuna din legile Romaniei ca fiind ilegala, sau daca exista ceva impotriva acestui act , deoarece maine am sa merg sa distribui pliante pentru protestul din Bucuresti , Piata Universitatii, 1 septembrie , ora 17! Va astept pe toti acolo! Sunt 10 000 de oameni aproape care si-au anuntat prezenta numai pe Facebook, deoarece celalte surse media, adica toate, TAC!
[ link extern ]

Aici puteti citi mai multe, si daca se poate va rog sa ma lamuriti in legatura cu intrebarea mea. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum fac sa continui protestul meu in piata universitatii ? Cornel Cojocaru Cornel Cojocaru Va rog sa-mi dati un sfat legal pentru a putea sa continui neamendat fundamentat in sustinerea revendicarilor mele in zona Universitatii ! Aseara am tot auzit ... (vezi toată discuția)
Spiru haret Plesa Narcis Plesa Narcis Ieri 14.07.2009, MECI a publicat 2 liste cu specializarile si formele de invatamant acreditate sau autorizate provizoriu din cadrul Universitatii Spiru Haret, ... (vezi toată discuția)
Se pregateste ceva ............ Varga Lorant Varga Lorant Stie cineva ce se pregateste, cei de la INM toate ziua fac adrese catre CSM pt. modificarea examenului in anul 2007, desi pe undeva nu inteleg din cate stiu in ... (vezi toată discuția)