avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate FredBlogs

Activitate FredBlogs

Răspuns la discuția Renuntarea la partile sociale
Uite ca sunt nevoit sa apelez la sfaturile voastre din nou.
Socrumeu a cerut la sotia mea o imputernicire sa scoata cazierul. Aceasta imputernicire costa o suma considerabila de bani sa fie facuta aici si drumuri la consulat care este tare dificil. Pt a fi facuta la notar costa la fel o groaza de bani si alte umblaturi. Nu prea este intelegere intre ei doi si sotia s-a hotarat sa renunte la partea ei. Initial cand a semnat era vorba sa fie asociat fara responsabilitati. Asa a spus el.
Acum ne ameninta ca o da pe sotie in judecata pt obstructionarea cu buna stiinta a activitatii firmei. El doreste sa inregistreze firma pentru import/export si spune ca are nevoie de cazierul la toti trei asociatii.
Ar putea sa vina cu un caz in instanta cu asa ceva?
Noi i-am oferit o solutie extrem de simpla si usoara cu renuntarea la parti si nu avem incredere in el cu imputerniciri.
A trimis o groaza de emailuri cu amenintari si vorbe foarte urate, injuraturi si altele.
Va multumesc din nou
Va multumesc inca o data de raspuns.
Le-am comunicat exact ce ati scris aici si asteptam raspunsul lor.
Multumesc de raspuns, cum putem intocmi actul de cesiune si hotararea aga.
Noi i-am sugerat sa intocmeasca tatal ei si celalalt asociat un document in care ei sunt de acord cu cesiune in favoarea lor a partilor sociale, sa il trimita, sotia il semneaza si o sa fie trimis in original inapoi. Este posibil varianta asta?
Buna ziua.
Sotia mea este asociat la o firma cu tatal ei si impreuna cu alta persoana. Ea detine 10% tatal ei 80% si cealalta persoana 10%/
Sotia mea doreste sa renunte la procentajul ei din firma.
Singura problema e ca noi suntem in Londra si firma e in Romania. Sa mergem in tara este exclus din cauza costurilor.
Va multumesc