Uite ca sunt nevoit sa apelez la sfaturile voastre din nou.
Socrumeu a cerut la sotia mea o imputernicire sa scoata cazierul. Aceasta imputernicire costa o suma considerabila de bani sa fie facuta aici si drumuri la consulat care este tare dificil. Pt a fi facuta la notar costa la fel o groaza de bani si alte umblaturi. Nu prea este intelegere intre ei doi si sotia s-a hotarat sa renunte la partea ei. Initial cand a semnat era vorba sa fie asociat fara responsabilitati. Asa a spus el.
Acum ne ameninta ca o da pe sotie in judecata pt obstructionarea cu buna stiinta a activitatii firmei. El doreste sa inregistreze firma pentru import/export si spune ca are nevoie de cazierul la toti trei asociatii.
Ar putea sa vina cu un caz in instanta cu asa ceva?
Noi i-am oferit o solutie extrem de simpla si usoara cu renuntarea la parti si nu avem incredere in el cu imputerniciri.
A trimis o groaza de emailuri cu amenintari si vorbe foarte urate, injuraturi si altele.
Va multumesc din nou
Multumesc de raspuns, cum putem intocmi actul de cesiune si hotararea aga.
Noi i-am sugerat sa intocmeasca tatal ei si celalalt asociat un document in care ei sunt de acord cu cesiune in favoarea lor a partilor sociale, sa il trimita, sotia il semneaza si o sa fie trimis in original inapoi. Este posibil varianta asta?
Buna ziua.
Sotia mea este asociat la o firma cu tatal ei si impreuna cu alta persoana. Ea detine 10% tatal ei 80% si cealalta persoana 10%/
Sotia mea doreste sa renunte la procentajul ei din firma.
Singura problema e ca noi suntem in Londra si firma e in Romania. Sa mergem in tara este exclus din cauza costurilor.
Va multumesc