Buna seara! Lucrez in invatamant din 2008, in perioada 1.10.2018 pana la 1.09.2019 am fost in concediu fara plata. Am ramas gravida si urmeaza sa nasc in decembrie 2019. Nu mi-a fost acordat concediul pre-natal ca nu am avut 6 luni de cotizatie la CAS, dar ma obliga sa stau 42 de zile de lauzie pana sa depun dosarul de CCC. Intrebarea mea este: in cele 42 de zile de lauzie sunt platita si de catre cine sau nu iau bani iar in conditiile acestea ce se intampla cu contractul meu de munca? Mentionez ca sunt titulara, angajata pe perioada nedeterminata. Multumesc frumos!
Sotul meu s-a urcat baut la volan si a luat cu un prieten 6 capace de canal pe timp de noapte au fost prinsi si l-au testat cu aparatul etilotest avand o alcoolemie de 0,66mg/l in aerul respirat,pe langa asta mai erau si cele 6 capace.In declaratia data la politie a spus ca nu-si aduce prea bine aminte de cele intamplate dar recunoaste fapta si regreta mult.Este la prima abatere plus ca a terminat si facultatea de ASE.Ce se v-a intampla?