avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzare de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzare de furt

Sotul meu s-a urcat baut la volan si a luat cu un prieten 6 capace de canal pe timp de noapte au fost prinsi si l-au testat cu aparatul etilotest avand o alcoolemie de 0,66mg/l in aerul respirat,pe langa asta mai erau si cele 6 capace.In declaratia data la politie a spus ca nu-si aduce prea bine aminte de cele intamplate dar recunoaste fapta si regreta mult.Este la prima abatere plus ca a terminat si facultatea de ASE.Ce se v-a intampla?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Mai 2011
leoveanum, utilizator
Cel mai recent răspuns: page , utilizator 15:15, 28 Mai 2011
practic, sotul dvs a comis doua infractiuni.
Ce-a mai grea infractiune este ce-a de furt.Dat fiind faptul ca a avut loc sustragerea capacelor pe timp de noapte si impreuna cu inca o persoana,este vorba de furt calificat,prevazut de art 209 pct a,e g(coroborat cu art 154) c penal.
Dat fiind faptul ca nu este recidivist..este posibil sa primeasca doar o condamnare cu suspendare.este indicat sa va antamati un avocat.
Doua infractiuni ,furt si infractiune la circulatia pe drumurile publice OUG.195 furt intre 3 si 15 ani ,pt. alcool 1an si5 ani ,dca in aerul expirat 0,66 la probe aprox.1,2g/l alcool pur in sange ,fara antecedenda si daca recunoaste la primul termen si se prevaleaya de art 320 indice 1 i se va reduce pedeapsa cu o treime deci undeva la 1 an cu suspendare cel putin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus fiind sub influenta alcoolului adyadyady adyadyady am si yo o probleam si as dori niste informati .. am fost prins baut la volan cu 0,74 in aer respirat si am fost dus la probe de sange am inteles ca probele de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan razvan-ovidiu razvan-ovidiu Buna seara! sa va prezint pe scurt situatia .pe data de 16.09.2010..am fost oprit de un echipaj al politiei rutier si verificat cu aparatul etilotest. ... (vezi toată discuția)
Este refuzul etilotestului ilegal, dacă se acceptă cel de sânge? altcineva1 altcineva1 Este refuzul etilotestului în sine ilegal, dacă se acceptă prelevarea testelor biologice? Pentru a preveni răspunsuri de genul \"De ce ai refuzat. Nu ... (vezi toată discuția)