avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Activitate costy_0904

Activitate costy_0904

Răspuns la discuția probleme cu asigurarea in italia
Va multumesc mult pt ajutor. Am rezolvat mergand doar la inspectoratul de munca al italiei de unde primisem aceasta instiintare ,si mi-au cerut doar o copie a asigurarii si erau foarte fericiti ca trb sa primeasca banii de la asig si nu de la o persoana fizica . Acum sunt mullt mullt mai linistit ,mai usurat.=D>=D>.Eu va multumesc pt sfaturi si pt timpul acordat.
Răspuns la discuția probleme cu asigurarea in italia
Multumesc pt sfaturi si as mai vrea sa aflu ceva ,si anume. Poate ajunge aceasta datorie la adresa din romania (pt ca acum a ajuns la adresa fratelui meu unde locuiesc si eu in acest moment)?Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția probleme cu asigurarea in italia
asa o sa fac ,va multumesc.
astept si alte propuneri
Răspuns la discuția probleme cu asigurarea in italia
Imi cer scuze dar am omis sa spun ca de fapt aceasta suma de bani mi-o pretinde inspectoratul national de munca ,adica acest inspectorat a platit catre aceasta doamna suma cuvenita pt concediu medical iar ei vor sa recupereze aceasta suma de la mine personal in cel mult 30zile dar nu inteleg de ce nu apeleaza direct la reprezentantul asigurarii mele .Chestia e ca eu nu dispun de acesti bani si nu pot plati si cred ca chiar daca as dispune de aceasta suma si nu mi se pare corect sa mi se ceara mie personal si nu firmei de asigurari pt ca pentru asta platim asigurarile . Doresc sa imi spuneti daca se poate ,de ce mi se pretinde mie aceasta suma si ce ar trebui sa fac eu in continuare . VA MULTUMESC MULT .
sal sunt nou pe acest forum si am mare nevoie de un sfat din partea celor care ma pot ajuta.Cu doua luni in urma am facut un accident in italia (masina mea fiind inscrrisa in romania asigurata la carpatica ) cu o doamna ,culmea tot romanca dar cu masina inscrisa in italia, pagubele ambelor masini fiind totale .Acum aceasta doamna a inceput demersurile pt asi recupera pagubele evident de la mine pt ca eu sunt vinovatul,dar eu avand asig in regula ar trb sa le plateasca asig dar am primit acasa (in italia) o instiintare cum ca trb sa platesc zilele de concediu medical si anume suma de 1688e. Acum va rog sa ma ajutati cu un sfat,trb ca eu sa platesc , sau asigurarea sau ce trb sa fac eu mai departe ,sa dau asg in judecata ? va multumesc.