Dar in cazul in care ii chem in instansta imi poate da cineva o suma in mare pe care o am de cheltuit si un timp relativ in care o sa am o solutie???
Ca din cate am auzit poate dura undeva la 2-3 ani...ori in cazul asta,nu prea ma mai avantajeaza
Va multumesc
In 21.03.2011 am avut o tamponare,un bus de marfa neacordandu-mi prioritate.Masina vinovata avea numere de germania.
Din mila,la politie am zis ca sa nu ii iau paine omului si sa mergem pe cale amiabila.
Dupa o luna de zile de telefoane date in zadar atat in romania cat si in germania,aflam doar ca polita lui era valida,dar cazul ramane blocat undeva pe la [editat de admin]. Dupa alte 2 saptamani de asteptari primesc uimitorul raspuns ca ei au banuieli cu privire la dinamicitatea producerii accidentului(accident produs ziua la ora 12,langa o statie de autobuz plina de oameni) si imi trimit un expert.
Dupa o saptamana,imi vine si mie "expertul",un batranel care se tot repeta ca e impartial,fara sa-l intrebe cineva daca e sau nu. Pune masina mea si a vinovatului,una in alta si rosteste ceva de genu..."mda...se imbina...",dupa care ma intreaba daca nu mai am una la fel. Intamplator,un prieten are o masina model ca a mea,doar ca el are suspensii spor. Punem masina omului in locul la a mea si domnul expert se apuca sa faca masuratori pe ea,in ciuda faptului ca eu ii explicam ca acea masina are garda la sol cu 10 cm mai mica decat a mea. Dupa alte 2 saptamani de asteptari cei de la allianz tiriac,dupa zeci de telefoane date,primesc raspuns de la cei de la asigurari ca expertul trimis a constatat ca din dinamicitatea accidentului si din declaratiile soferilor...ceva nu e bine si ei considera cazul meu un caz inchis.
Pur si simplu am ramas masca...fara cuvine.
Va intreb pe dumneavoastra...ce imi ramane mie de facut in cazul asta...
Am 5 martori care au vazut accidentul,am 3 care au vazut ca masuratorile facute de "expert" au fost pe alta masina...si cu toate astea stau cu masina lovita de 2 luni si ceva.
Si pe domnul "expert" nu e nici o cale sa-l actionez in instanta pentru magaria ce mi-a facut-o???