avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate mariuca70

Activitate mariuca70

Toate contractele de credit sunt făcute sigur după divorţ. Aceasta a fost de fapt şi una din neînţelegerile ce au condus la divorţ, că nu am fost de acord cu grozăviile ce vroia el să le facă. Nu ştiu ce înseamnă ieşirea din indiviziune!
Am fost căsătorită 14 ani de zile. Divorţul a fost în 2007, dar, nu am făcut partajul bunurilor comune(mobile - alte bunuri+un autoturism cu care fostul soţ a plecat la actuala lui soţie şi imobile - un apartament). Între timp (adică după pronunţarea divorţului şi până acum) fostul meu soţ a făcut diverse împrumuturi şi a acumulat multe datorii(este vorba de bănci şi diverşi alţi creditori). De curând am găsit în cutia poştală o comunicare prin care OCPI-ul face menţiuni în Registrul de Transcripţiuni şi Iscripţiuni Imobiliare privind acest imobil(bun comun) în baza unei somaţii de plată emise de bancă. Am înţeles că, următorul pas în această procedură ar fi vânzarea la licitaţie a apartamentului. Întrebarea este: poate banca să decidă scoaterea la licitaţie atât timp cât eu ca şi coproprietar nu sunt parte în acel contract de împrumut la bancă?