avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Activitate zizi_trifan

Activitate zizi_trifan

Buna ziua! O Intreprindere Individuala cu un puct de lucru si doi angajati carora le-a incetat c.i.m.cu art.65(1),datorita rezilierii contractului de inchiriere a spatiul,pot fi angajati la gasirea unei noi locatii?
Răspuns la discuția Am dreptul la somaj?
Cu respect,va multumesc,sa aveti o zi buna in continuare.
Răspuns la discuția Am dreptul la somaj?
Va multumesc pentru raspuns.As dori sa aflu,daca la incetarea CIM pe perioada determinata de 3 luni pot beneficia de somaj?
Buna ziua! In urma refuzului de a-mi fi primit dosarul pentru indemnizatia de somaj,m-am adresat in scris ,si am primit urmatorul raspuns ,, se respinge dreptul de indemnizatie (stagiu de cotizare 9 luni si 25 zile),deoarece pentru persoanele care au CIM si au si calitatea de pensionari nu se datoreaza contributii la bugetul asigurarilor pentru somaj ,,Precizez ca 14 luni am fost pensionat Gr.III de invaliditate cu drept de munca 4h,perioada in care am lucrat si contribuit la somaj program de 4h.Din raspunsul primit inteleg ca nu trebuia sa platesc contributii ? chiar daca eram angajat cu CIM cu program de 4h?Am drept de contestatie,sa ma adresez instantei judecatoresti?Va multumesc!