Ba da, tocmai am solicitat prin cerere inapoierea sumelor platite suplimentar, problema ramane insa plata catre fisc a sumelor la jumatate. In cel mai rau caz, le voi plati integral, ramanand per total pe paguba cu 500 lei. Dar macar voi scapa de acest stres ce dateaza din aprilie, si mi-a ajuns pentru restul vietii !
Bună seara! Mă aflu într-o situație dificilă momentan
in septembrie si octombrie am primit 3 plicuri, ce conțineau în total 4 amenzi distincte. Neștiind ce să fac, am plătit suma de 28 Euro + 125 lei la BCR, în contul specificat în proces. Acum am constatat că plata celor 125 de lei se poate să nu fi fost înregistrată la Fisc.
Mintea îmi spune să merg luni dimineață la CESTRIN și să lămuresc situația, eventual să îmi înapoieze 125 x 4 lei = 500 de lei, pe care să îi achit la fisc.
Ce procedură recomandați ?
Intr-adevar, insa dupa cum am constatat chiar eu, se poate scapa. In perioada 22 decembrie, 3 martie 2011, am circulat deseori fara rovinieta, nestiind de existenta camerelor de pe A1. Am cumparat rovinieta apoi si am stat cu spaima in suflet multa vreme, asteptand amenzi de circa 1000-1500 Euro, care insa nu mai veneau. In final pe 1 septembrie au sosit 2 amenzi doar, 17 februarie , si 3 martie. Poate am avut noroc mare eu, dar le spun celor care stau cum stateam si eu cu teama, sa fie mai relaxati, ca nu vine sfarsitul lumii pe ei.