avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Locatie plata amenda rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Locatie plata amenda rovinieta

Bună seara! Mă aflu într-o situație dificilă momentan
in septembrie si octombrie am primit 3 plicuri, ce conțineau în total 4 amenzi distincte. Neștiind ce să fac, am plătit suma de 28 Euro + 125 lei la BCR, în contul specificat în proces. Acum am constatat că plata celor 125 de lei se poate să nu fi fost înregistrată la Fisc.
Mintea îmi spune să merg luni dimineață la CESTRIN și să lămuresc situația, eventual să îmi înapoieze 125 x 4 lei = 500 de lei, pe care să îi achit la fisc.
Ce procedură recomandați ?
Cel mai recent răspuns: grigorije , utilizator 11:02, 8 Noiembrie 2011
Banii nu cred ca vi-i inapoiaza dar poate ca vi-i vireaza catre FP din localitatea de resedinta.
Ba da, tocmai am solicitat prin cerere inapoierea sumelor platite suplimentar, problema ramane insa plata catre fisc a sumelor la jumatate. In cel mai rau caz, le voi plati integral, ramanand per total pe paguba cu 500 lei. Dar macar voi scapa de acest stres ce dateaza din aprilie, si mi-a ajuns pentru restul vietii !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit persoana decedata ella.ysa35 ella.ysa35 Buna ziua, tatal meu a decedat in decembrie 2015, in mai 2016 am facut succsiunea, in iunie 2016 am inceput sa primim plicuri acasa de la BCR ca tata avea o ... (vezi toată discuția)
Decizie anaf de retinere din pensie a contributiei pentru sanatate monick monick Buna seara! Mama mea este pensionara si a primit astazi o decizie de impunere pentru stabilirea cass 5,5% pentru anul 2012. Decizia este emisa la data ... (vezi toată discuția)
Termen 48h plata amenda de circulatie...sunt in ceață Cazacu89 Cazacu89 Salut. Sper sa nu va deranjez prea mult. N-am mai incasat o amenda rutiera de ani buni deci n-am experienta in domeniu. Am fost amendat cu 700 ron ... (vezi toată discuția)