Buna ziua,
tatal meu a decedat in decembrie 2015, in mai 2016 am facut succsiunea, in iunie 2016 am inceput sa primim plicuri acasa de la BCR ca tata avea o descoperire de card de 5000 lei, am fost la banca si am depus actele doveditoare ca tatal este decedat dar ei nu le-au inregistrat in sistem deoarece contul inca este deschis( aceasta informatie am primit-o ieri de la o angajata a bancii) mama a inceput sa plateasca acest credit care dansii de la banca au spus ca din descoperire de card l-au transforat in credit in sistem de rate...avea mama obligatia sa-l plateasca sau sub presiunea bancii a facut cea mai mare greseala platind pana acum suma de 4500 lei?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Daca a platit 4500 lei inseamna ca au mai ramas 500, nu? Daca tot a paltit, sa vb la banca , sa achite tot si sa inchida contul. In acest sens sa solicite bancii actele doveditoare de inchidere cont.
Plata credit
kristaioana
Buna ziua, as vrea sa va intreb daca sunt obligata sa platesc un credit luat de tatal meu (descoperire cont curent pe cardul de salarii), atata timp cat nu a ... (vezi toată discuția)