avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchidere card BCR persoana decedata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchidere card BCR persoana decedata

Buna ziua!Am fost pus zilele acestea in fata unei situatii cel putin ciudate.Am dorit sa inchid contul(creditul) tatalui meu care a decedat si m-am prezentat la sucursala BCR cu certificatul de mostenitor.De la banca mi s-a refuzat actiunea pe motiv ca in acteul de succesiune nu era trecut si cardul/creditul.As fi interesat daca intr-adevar trebuie facut acest demers sau este doar oalta gaselnita a celor de la banca pt. a mai incasa ceva bani!Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters157367 , utilizator 21:05, 29 Martie 2011
Cred caau dreptate
Depinde mult raspunsul cerut si de situatia creditului in momentul decesului
Succes!
O zi buna!
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
ContSters157367, utilizator
Ideea e ca am depus toti banii inapoi si doresc sa-l inchid.Atata tot!
In cazul in care ai depus suma(credit+dobanda aferenta) sigur nu vei intampina probleme
Nu ignora,de cererea pentru inchiderea contului. Orice cont neanchis , chiar si pe 0, genereaza cheltuieli de administrare.
Incearca sa le intelegi sistemul si sigur te vor intelege si ei.

Poate vei primi si consiliere de specialitate, eu nefiind avizata pentru asemenea sfaturi, dar la randul meu am trecut prin situatii similare
O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere card (si cont) brd student ContSters87133 ContSters87133 Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)
Descoperire de cont NAARGHYTA NAARGHYTA Bună ziua! Am şi eu o problemă referitoare la o descoperire de cont la BCR, din 2007, dacă mă poate ajuta cineva cu o informaţie clară. În data de ... (vezi toată discuția)
Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)