avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Activitate topsy

Activitate topsy

Freelis modificarea atributiilor vor sa le faca dupa reintoarcerea mea in unitate..e complicata treaba..m-am interesat si la ITM..si ei spun ca as avea legea de partea mea dar pe de alta parte m-au sfatuit sa nu ma pun rau cu angajatorul pt ca oricand vor putea incerca sa mi suspende postul...ce sa mai zic...cam asa se intampla cu majoritatea persoanelor care "isi permit" sa stea acasa 2 ani in concediu ingrijire copil..
Valentinian-lucrez in mediul privat,economist contabil.
Freelis-multumesc pt raspuns.Pe mine m-ar interesa daca sunt si cev aarticole care sa interzica angajatorului angajarea pe durata nedeterminata pe locul unei pers cu contract de munca suspendat pt conc ingrijire copil...Articolul mentionat de tine lasa loc la interpretari..ce inseamna "loc de munca echivalent?"..din punctul meu de vedere cu siguranta nu e cel de "'asistent manager" chiar daca nu mi schimba incadrarea in cartea de munca..vor sa mi dea acele sarcini tot in cadrul postului de economist...si vroiam s astiu ce temei legal as avea sa i refuz..
Buna,
am si eu o problema la revenirea la locul de munca dupa incheierea conc. ingrijire copil.Inca din intrarea in concediul medical(datorita unor probleme am stat in medical inca din luna a 3 a de sarcina)..pe postul meu a fost angajata o persoana pe durata nedeterminata.Intre timp s-a suplimentat organigrama cu un post similar si a fost angajata inca o persoana tot pe durata nedeterminata...la revenirea din c.m. am facut acea cerere de reluare a activitatii fara a primi nici un raspuns..cu toate astea la aprox o luna am primit o decizie de marire a salariului.Problema mea e urmatoarea:inca din prima zi de revenire din cic nu mi s-a dat un loc in care s ami desfasor activitatea decat pe o perioada de 2 luni in care am inlocuit o persoana aflata in concediu medical.De atunci ma mut efectiv de pe un scaun pe altul fara sa mi se dea inapoi biroul si sarcinile avute anterior.Mai nou vor sa mi de aniste sarcini care nu au nici o tangenta cu postul meu(economist) care tin de fapt de secretariat...am un temei legal prin care sa i refuz?ma pot concedia din aceasta cauza?am citit sirecitit codul muncii dar nu am vazut nici un articol care sa ma protejeze in vreun fel...Cum i-as putea determina sa mi redea postul atata timp cat el nu a fost desfiintat?multumesc