Buna ziua, imi spuneti va rog, dupa noul cod al muncii , la sporul de vechime in munca intra si cei 2 ani de maternal? Din 1 mai, am semnat un nou contrat de munca, in care sunt incluse mai multe sporuri, lucrez in sector privat. Am inteles ca sunt diferite praguri pentru sporul de vechime in munca. Eu am, cu cei 2 ani de maternal, 10 ani vechime in munca, lucrez din decembrie 1998, cu o intrerupere de 3 luni, in toti acesti ani. Inainte de negocierea noului contract de munca, am fost chemata sa semnez un act, prin care mi-i se comunica primirea unei zile in plus la concediul de odihna, pentru ca am 10 ani de vechime in munca. Acuma in luna mai, cand am semnat noul contract, mi-i s-a spus ca nu am primit un spor foarte mare, pentru ca nu am 10 ani vechime in munca, pentru ca odata cu noul cod al muncii, cei 2 ani nu intra la sporul de vechime in munca. Este ciudat cum de intra la zilele de concediu, iar la bani nu intra cei 2 ani. Daca totusi este o greseala, eu mai pot face ceva, acuma ca am semnat actul pe urmatorii 2 ani? Va multumesc.