avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Activitate alex877

Activitate alex877

buna ziua! cine ma poate ajuta cu urmatoarea problema;doresc sa dau in judecata un medic care pur si simplu si-a batut joc de noi! stiu ca trebuie sa fac plangere la colegiul medicilor dar ce fac in situatia in care chiar el este viceprsedintele colegiului la care trebuie sa fac plangerea? mentionez ca am nevoie de un avocat care sa ma reprezinte in instanta pt ca nu am de gand sa las lucrurile in voia sortii!daca cineva poate sa imi recomande pe cineva il rog sa o faca, pentru a incepe demersurile necesare si pentru a discuta onorariul si tote cele necesare ! va multumesc!
buna ziua!va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema.am primit urmatoarea condamnare;Solutie: În baza art. 86 alin. 2 din O.U.G. 195/2002 cu aplic. art. 3201 C.proc.pen. şi art. 74 lit. a – art. 76 lit. e C.pen. condamnă pe inculpatul A. P. la o pedeapsă de 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice având permisul de conducere anulat. În baza art. 89 alin. 1 din O.U.G. 195/2002 cu aplic. art. 3201 C.proc.pen. şi art. 74 lit. a – art. 76 lit. d C.pen. condamnă pe inculpatul A. P. la o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de părăsire a locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei. În baza art. 33 lit. a – art. 34 lit. b C.pen. contopeşte pedepsele menţionate mai sus şi aplică petentului pedeapsa cea mai grea, de 8 luni închisoare. În baza art. 71 C.pen. interzice inculpatului ca pedeapsă accesorie drepturile prevăzute de art. 64 lit. a teza a II-a şi lit. b C.pen. În baza art. 81 C.pen. şi art. 71 alin. 5 C.pen. dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei rezultante de 8 luni închisoare şi a celei accesorii pe un termen de încercare de 2 ani şi 8 luni, stabilit conform art. 82 C.pen. În baza art. 359 C.proc.pen. atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 83 C.pen. privind revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei. În baza art. 191 alin. 1 C.p.p. obligă inculpatul la plata sumei de 600 RON cheltuieli judiciare faţă de stat. Cu drept de recurs în 10 zile de la pronunţare. CAND AM VOIE SA DAU DE PERMIS SI CE TREBUIE SA FAC PENTRU A REDOBANDII CATEGORIILE PE CARE LE-AM AVUT?? MULTUMESC ANTICIPAT!

buna ziua ! as dori sa stiu care ar putea fi pedeapsa pentru faptele acestea si cat dureaza drumul dosarului de la procuror pana in instanta? cu multa stima Alex.