avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... domeniul medical
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

domeniul medical

buna ziua! cine ma poate ajuta cu urmatoarea problema;doresc sa dau in judecata un medic care pur si simplu si-a batut joc de noi! stiu ca trebuie sa fac plangere la colegiul medicilor dar ce fac in situatia in care chiar el este viceprsedintele colegiului la care trebuie sa fac plangerea? mentionez ca am nevoie de un avocat care sa ma reprezinte in instanta pt ca nu am de gand sa las lucrurile in voia sortii!daca cineva poate sa imi recomande pe cineva il rog sa o faca, pentru a incepe demersurile necesare si pentru a discuta onorariul si tote cele necesare ! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 16:23, 1 Februarie 2012
Puteti formula plangere la Colegiul medicilor si in acelsi timp sa va adresati si instantei de judecata cu o actiune civila, in care va trebui sa dovediti fapta culpabila a medicului si prejudiciul pe care vi l-a produs. De regula, aceasta dovada se face prin efectuarea unor expertize medicale care sa stabileasca legatura de cauzalitate intre actiunea sau inactiunea medicului si rezultatul produs - afectarea sanatatii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in instanta stomatolog maria80 maria80 intrebarea mea este ,se poate da in judecata un stomatolog daca lucrarea pe care mi-a facut-o in urma cu 2 si 6luni a cazut cu tot cu stiftul pe care la pus(in ... (vezi toată discuția)
Daca reusesti sa contesti o amenda si mai ceri si despagubiri poti primi ? AnonimXYZ AnonimXYZ Sa zicem ca as reusi sa contest o amenda, deci castig procesul mai exact obtin anularea amenzii . Daca am solicitat si despagibiri , mi se pot acorda ? Sau ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva fostului angajator eliza84 eliza84 buna ziua! astazi a venit un inspector de munca la mine la servici, mi a prezentat un dosar cu o plangere a fostului angajator impotriva mea. In acel dosar se ... (vezi toată discuția)