Buna ,ma numesc Ana ,am 21 de ani si tocmai termin al doilea an de facultate iar in prezent locuiesc cu mama mea.Aceasta a facut un proces pentru pensie alimentara in 2006 (tatal meu inca locuia cu noi atunci,ei au divortat in 2007,iar in aprilie 2010,in urma partajului, el s’a mutat)dar tatal meu nu imi trimitea banii decat atunci cand mama il amenintza ca se duce la politie.Pana la urma mama a deschis un dosar penal la politie(eu fiind minora pe atunci) in urma caruia tatal meu imi trimitea 1 milion la 3 luni si se considera ca are bunavointa deci oricum nu patea nimic.De mai bne de un an jumatate nu am mai primit niciun ban de la el am incercat s trimit dosarul de la politie la parchet dar ei tot plimba dosarul fara niciun rezultat(mai noi cand am cerut la politie sa vedem dosarul sa intelegem de ce cei de la parchet l’au trimis inapoi domnu de la politie s’a dat ocupat si a zis ca o a trimita dosarul inapoi la parchet).Intrebarea este ce pot sa fac ca dosarul meu sa ajunga in instanta intr’un proces penal? (mentionez ca atunci cand tatal meu s’a mutat in luna aprilie 2010 mama mea i’a dat apromimatix 45.000 euro in urma partajului iar el de atunci tot ne face procese(nu e multumit cu suma pe care i’a dat’o mama si doreste cu orice pret mai multi bani in momentul de fata chiar vrea sa ne vanda casa in care stam la licitatie) si are bani de avocati.