avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate Violetta2011

Activitate Violetta2011

Nu au fost oameni relevanti; unul din ei a calcat in casa o singura data intr-un an de zile. L-a laudat pe sot ca e un om bun si a aratat ca l-a vazut de cateva ori avand grija de fetita. Ceea ce este stupid si nu poate cantari nicidecum dupa parerea mea!
Si inca o intrebare... Cum aleg un avocat bun? De unde stiu ca e bun pe problema mea specifica? Eu am fost reprezentata de un avocat care eram convinsa ca este bun si care mi-a garantat custodia...
Inca o intrebare: Ce evidente ar putea exista in privinta consumului de alcool? Nu i-am facut poze in timp ce statea si bea toata noaptea...

Multumesc!
Buna ziua,

Multumesc foarte mult pentru raspunsuri.

Am dovada de venituri si a unei case unde pot creste copilul. Am depus la dosar multe probe care arata lipsa de interes a sotului fata de copil in toti cei 5 ani, marturisirea lui scrisa ca umbla cu femei, marturii ale martorilor despre consumul de alcool si foarte multe probe care arata interesul meu fata de cresterea si educarea copilului. Cu toate acestea, in mod total uluitor judecatoarea a decis incredintarea catre tata.

Plangerea la CSM se face dupa ce primesc decizia prin posta, nu?

Sigur ca voi face recurs dar sunt ingrijorata ca sotul a avut castig de cauza in fata unui dosar unde nicio proba scrisa nu era in favoarea lui in afara de declaratiile mincinoase ale martorilor. Si as vrea sa ma asigur ca nu am surprize la recurs.

Multumesc inca o data!
Buna dimineata,

Sunt in proces de divort cu sotul meu. Avem impreuna o fetita de 5 ani si, pentru a ma determina sa renunt la partaj, sotul meu solicita custodia copilului. Este curvar, alcoolic si nu s-a interesat de copil aproape deloc de cand s-a nascut. Am pregatit un dosar care imi garanta castigarea custodiei. Cu toate acestea, am aflat decizia judecatorului, care i-a incredintat lui copilul. Cum va puteti da seama, este o decizie ilogica. Ce s-a putut intampla, pentru ca judecatorul sa ajunga la aceasta concluzie? Ce ar trebui sa fac pentru a ma asigura ca voi avea custodia fetitei mele?

Multumesc mult!